Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:57

Βόλος - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Με υγιείς παίκτες είμαστε δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, μετά τη νίκη επί του Βόλου με 1-2.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Γενικά ήταν δύσκολη εβδομάδα με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το ευχάριστο είναι ότι είχαμε κάποιες επιλογές, επανήλθαν κάποια παιδιά που προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Θέλουμε να παρουσιάζουμε ανταγωνιστική ομάδα. Όταν έχουμε το μεγαλύτερο μέρος του γκρουπ υγιές μπορούμε να είμαστε αρκετά δύσκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε. Αυτό δείξαμε σήμερα».

«Ο προπονητής κάνει το πλάνο και οι παίκτες το ακολουθούν. Όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στο Βόλο. Κάναμε κάποια λάθη ατομικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε τη μπάλα. Αυτό που είπα και στα παιδιά είναι όταν αν κάνουμε αβίαστα λάθη ο αντίπαλος θα απειλήσει. Στο δεύτερο τα αποφύγαμε και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Αμπασκάλ: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βρεθούμε σε ακόμη δυσκολότερη θέση»

Προβληματισμένος για την κατάσταση της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις μετά την ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμπασκάλ στην κάμερα της COSMOTE TV

«Έχουμε την πίεση που προκύπτει από τη φύση του αθλήματος και του επαγγέλματος, πίεση να κερδίζουμε. Ο αντίπαλος έκανε δύο γκολ με δύο ευκαιρίες, εμείς παράξαμε περισσότερες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Είμαστε μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο με νοοτροπία να κερδίζει.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, μας πονά αυτό που γίνεται, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε γιατί θα βρεθούμε σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Η ανάλυση του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική αν ο αντίπαλος είχε δέκα τελικές και εμείς καμία. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε».

Τέλος ο Αμπασκάλ μετά τον Παναιτωλικό

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 462 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 20:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.