Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 19:33

Τι είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ για τη νοσηλεία του Μητροπολίτη (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Γιάννης Καρβέλης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νοσηλεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. Κοσμά.

Περιέγραψε εν συντομία το χρονικό από τη μεταφορά του ασθενούς στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι τη διακομιδή του στον “Ευαγγελισμό”, σημειώνοντας ότι στα όρια της 6ης ΥΠΕ και συγκριμένα στo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων υπήρχε διαθέσιμη κλίνη σε ΜΕΘ Covid-19 για τη νοσηλεία του.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σημείωναν ότι η επιλογή του “Ευαγγελισμού” έγινε από το περιβάλλον του κ. Κοσμά  με κριτήριο το γεγονός ότι εκεί βρισκόταν ο θεράπων ιατρός του. Σημειώνεται ότι στη γειτονική Πάτρα δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη κλίνη, γεγονός που καταδεικνύει το πόσο έχει επιβαρυνθεί η κατάσταση από την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων Covid-19.

Φωτογραφία αρχείου: protothema.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.