Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 19:14

Παναιτωλικός: “Έφυγε” ο Νίκος Κουτσογιάννης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η οικογένεια του Παναιτωλικού πενθεί την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε η Αιτωλοακαρνανία, του Νίκου Κουτσογιάννη. Αγωνίστηκε πρώτη φορά το 1958 και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας για 10 χρόνια. Παραμένει ως τις ημέρες μας ο κορυφαίος σκόρερ του Παναιτωλικού έχοντας σημειώσει 118 στις 210 επίσημες εμφανίσεις του με τα κυανοκίτρινα.

Ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Νίκος Κουτσογιάννης προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Παναιτωλικό ως προπονητής, σε 8 διαφορετικές περιόδους από τη δεκαετία του ’80 έως και το 2004. Στο διάστημα αυτό ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα στην ομάδα μας ή και σε άλλες ομάδες.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει στους οικείους του τα συλλυπητήριά της. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του θα καταθέσει στεφάνι στη σωρό του και θα ζητήσει από τη διοργανώτρια να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Διαβάστηκε 600 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.