Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 18:28

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Κρατάμε το αποτέλεσμα»

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο νικηφόρο πέρασμα του Παναιτωλικού από το Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη Βόλου με 1-0.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ανέφερε: «Όταν παίζεις δύο παιχνίδια, σημαντικό είναι και το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές απουσίες με τραυματισμούς, θέλαμε να βάλουμε και κάποιους παίκτες σε ρυθμό για να τους έχουμε σιγά-σιγά όλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, αρκετά παιδιά ψάχνονται ακόμη, κρατάμε το αποτέλεσμα.

Από κάποιους είδα όσα περίμενα, από κάποιους άλλους όχι, είναι μαραθώνιος κάποια παιδιά θέλουν στήριξη. Είναι δύσκολο για κάποιους που έλειπαν καιρό. Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν την ψυχολογία της ομάδας.

Η ρεβάνς θα γίνει μετά από τρία σημαντικά παιχνίδια. Θα δούμε την κατάσταση των παικτών μας, το τελευταίο παιχνίδι μετά από τρία δύσκολα για το πρωτάθλημα θα είναι το πιο δύσκολο. Αν θέλουμε όμως να προχωρήσουμε πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία και την απαραίτητη προσήλωση».

Βοσνιάδης: «Είχαμε το πάνω χέρι, έγινε μία φάση και μπήκε γκολ»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η ομάδα του είχε το «πάνω χέρι» αλλά ηττήθηκε από μία φάση.

«Είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κατοχή, συνεργασίες, έγινε μία φάση και μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν παίρνεις πάντα το αποτέλεσμα όταν είσαι καλύτερος», σχολίασε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την ομάδα του στον επαναληπτικό, παρά το γεγονός ότι ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 590 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.