Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:15

Με τις ευχές του Υφυπουργού Ναυτιλίας η Miss Universe Greece 2021, Σοφία Αραπογιάννη στο Μις Υφήλιος 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μις Υφήλιος 2021 η Miss Universe Greece 2021, Σοφία Αραπογιάννη,  επισκέφθηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Κώστα Κατσαφάδο, μίλησαν για την προετοιμασία της, εν όψει της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις σπουδές της στη Σχολή Εμπορικού ναυτικού, που τελειώνει σε τέσσερις μήνες η Σοφία. 

Η MISS UNIVERSE GREECE 2021 έδωσε ως δώρο στον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κύριο Κώστα Κατσαφάδο ένα από τα σύμβολα του Θεσμού, το αγαλματίδιο της Θεάς Αθηνάς και αποκάλυψε σε εκείνον πρώτα, πως η εθνική της ενδυμασία θα απεικονίζει την Θεά Αθηνά! 

Μαζί με το αγαλματίδιο, σύμβολο του Θεσμού των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS, ευχήθηκε να του δίνει σοφία στο έργο του και να είναι ετοιμοπόλεμος για το καλό όλων μας, στοιχεία που πρεσβεύει η Θεά Αθηνά! 

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ευχήθηκε στη Σοφία, καλή επιτυχία και να μας κάνει περήφανους ως Έλληνες, με την παρουσία της, στη διεθνή σκηνή ομορφιάς του MISS UNIVERSE 2021, στο Ισραήλ. 

Διαβάστηκε 699 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.