Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 15:18

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα των γηπέδων Παλαίρου και Μοναστηρακίου (7χ7)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι συντηρήσεις στους συνθετικούς χλοοτάπητες των γηπέδων Παλαίρου και Μοναστηρακίου .  

Στους  αγωνιστικούς  χώρους έγιναν οι κάτωθι εργασίες : 

-       Συμπλήρωση επιφάνειας του χλοοτάπητα με ρινίσματα καουτσούκ 

-       Συγκόλληση σημείων που παρουσιάζουν αποκόλληση (στο γήπεδο του Μοναστηρακίου υπήρχε έντονο πρόβλημα με μεγάλο τμήμα του συνθετικού τάπητα να έχει αποκολληθεί )

-       «Χτένισμα» με το ειδικό μηχάνημα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόμορφη κατανομή του σε ολόκληρη την επιφάνεια του γηπέδου και Στρώσιμο κόκκων καουτσούκ (0,5-2,5 mm) 

-       Ανασηκώσει της ίνας του συνθετικού τάπητα

-       Καθαρισμός του γηπέδου από ξένα σώματα 

-       Τοποθέτηση νέων αλουμινένιων τερμάτων ασφαλείας και διχτυών στο γήπεδο Μοναστηριακού (7χ7)

Στο γήπεδο της Παλαίρου έχει ήδη ξεκινήσει η διαμόρφωση και συντήρηση τον αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων με νέα μπάνια με ντουζιέρες και τουαλέτα, διαχωριστικό εντός των αποδυτηρίων για ξεχωριστό χώρο και ουσιαστική συντήρηση δαπέδου με τοποθέτηση πλακιδίων . Επίσης έχει γίνει πρόβλεψη μέχρι τέλος του 2021 να γίνει και η συντήρηση του φωτισμού του γηπέδου με παράλληλα τοποθέτηση επιπλέον προβολέων.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μοναστηρακίου με συνθετικό χλοοτάπητα έχει ορισθεί ώρα κοινού η οποία είναι  : 

ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00 έως 18:00 

ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00 έως 18:00

 Στο  γήπεδο ποδοσφαίρου της Παλαίρου δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες κοινού . Όσοι θέλουν να αθληθούν μπορεί να το κάνουν από τις 10:00 πμ  και μετά εκτός από τις ώρες προπόνησης και την ημέρα των αγώνων (κατά βάση  Κυριακή )της ομάδας του Α.Ο. Παλαίρου 

Παρακαλούμε όλους τους αθλούμενους να διατηρήσουν την καθαριότητα των γηπέδων και κατά την παραμονή τους και την ώρα της προπόνησης τους και να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους μόνο με αθλητικά παπούτσια.

Ελπίζουμε τόσο οι ομάδες όσο και οι συμπολίτες μας να χαρούν τους χώρους άθλησης των δύο γηπέδων και παρακαλούμε να  τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για ην προστασία από την πανδημία του COVID-19. 

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η διασφάλιση της υγείας των αθλητών, και των αθλούμενων πολιτών.

Διαβάστηκε 687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.