Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 13:49

Συνεχίζει δυνατά ο Καλυβιώτης Ανδρέας Δρακόπουλος στο «The Voice» (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μια “δυνατή” και επαγγελματική ερμηνεία ο Καλυβιώτης τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος, συνεχίζει στο «The Voice», αφού κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, μιας και ήταν η επιλογή του coach Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος ερμήνευσε το τραγούδι «Που να εξηγώ» σε στίχους Αντ. Ανδρικάκη και μουσική Αντώνη Βαρδή.

Στο σαββατιάτικο επεισόδιο (20/11) είδαμε έναν έναν τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους και να μην τους πτοεί τίποτα μπροστά στον στόχο τους, που ήταν ένας και κοινός για όλους: να κερδίσουν την είσοδό τους στα Battles. Μια ιδιαίτερη μονομαχία είδαμε on stage, με τρεις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Δρακόπουλος, σύμφωνα με την κριτική των κριτών ήταν εξαιρετικοί, ο καθένας με τις δυσκολίες του και με τις τυχόν ιδιαιτερότητες που μπορεί όμως να διορθωθούν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τελικά επέλεξε τον Ανδρέα Δρακόπουλο, με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, ο οποίος συνεχίζει επάξια στην επόμενη φάση του The Voice of Greece.

Πηγή: kalyvia.gr

Διαβάστηκε 520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.