Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 19:47

Αρχαιρεσίες στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ακτινιδίου» με διακριτικό τίτλο «ΕΔΟΑ» για την επόμενη πενταετία εξέλεξε ομόφωνα η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων που πραγματοποιήθηκε υβριδικά (11.10.21).

Η ΕΔΟΑ συστάθηκε ως Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (ΑΜΚΕ) σε συνέχεια της πρωτοβουλίας αντιπροσωπευτικών παραγωγών και τυποποιητών/διακινητών υπό τον συντονισμό και την υποστήριξη του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, για ίδρυση και αναγνώριση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ακτινιδίου.

Στην ΕΔΟΑ συμμετέχουν, πέραν του ίδιου του ΣΕΒΕ, 23 παραγωγοί και τυποποιητές-διακινητές που εκπροσωπούν σημαντικό ποσοστό της εγχώριας παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας-διακίνησης ακτινιδίου.

Μετά και τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΟΑ – που θα καταθέσει και τον φάκελο για την αναγνώριση της ΕΔΟΑ ως Εθνικής ΔΟ από το ΥΠΑΑΤ – απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ (εκπρόσωπος της ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΛΙΟΣ ΑΒΕΕ)

Αντιπρόεδρος – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ (εκπρόσωπος του ΑΣΣ ΝΕΣΤΟΥ «ΝΕΣΤΟΣ»)

Οικονομικός Επόπτης – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ (εκπρόσωπος της ΦΡΟΥΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣΗ ΑΕ)

Μέλος ΔΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΩΣΗΣ (εκπρόσωπος της ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΕ)

Μέλος ΔΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ (εκπρόσωπος της ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΝΥΦΙ ΑΕ-ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΑΕ)

Στη ΓΣ συζητήθηκαν επίσης επίκαιρα θέματα του κλάδου, εκτιμήσεις για τη συγκομιδή και την εμπορική περίοδο 2021-2022, άνοιγμα νέων αγορών για το ελληνικό ακτινίδιο από το ΥΠΑΑΤ με τη συνεργασία του ΥΠΕΞ και η εκπροσώπηση από την ΕΔΟΑ του ελληνικού ακτινιδίου στην κορυφαία διεθνή εκδήλωση του κλάδου, το ΙΚΟ CONFERENCE 2021 (13.10.21, με τηλεδιάσκεψη).

Διαβάστηκε 564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία