Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:39 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 17:48

Αγρίνιο: Η σωτήρια επέμβαση Τσοπλάκου για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σωτήρια αποδείχθηκε για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλα, Γιάννη Αριστόπουλου, η επέμβαση του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου- Δείτε βίντεο.

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος επενέβη σωτήρια σε ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, τη στιγμή που ο παίκτης έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν το 52ο λεπτό της αναμέτρησης Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννης Αριστόπουλος, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα.

Ευτύχημα ήταν ότι το κατάλαβε έγκαιρα ο διαιτητής, πήγε αμέσως κοντά του και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε συνεργασία και με τη γιατρό του αγώνα.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, με τον παίκτη να σηκώνεται, να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις αισθήσεις του και φυσικά τον διαιτητή να παίρνει τα εύσημα από παίκτες και όλους όσοι ήταν στο γήπεδο.

Δείτε τη στιγμή, όπως καταγράφηκε από την κάμερα του Αχελώου:

Πηγή: acheloostv.gr

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.