Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 19:32

Το απίστευτο ιατρικό δελτίο στον Παναιτωλικό- Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί και σοβαροί είναι οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα τον Παναιτωλικό, στερώντας βασικές μονάδες  του ρόστερ εδώ και καιρό, σε βαθμό που διαβάζοντας κανείς τα νεώτερα του ιατρικού δελτίου δυσκολεύεται να πιστέψει το πώς τόσοι σοβαροί τραυματισμοί συνέβησαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα- πολλοί ταυτόχρονα.

Από το ιατρικό δελτίο της ομάδας προκύπτει ότι ο αρχηγός Χόρχε Ντίας θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Αντούνες.

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Βργκοτς, δύο ακόμη ο Μεντόσα. Αναμένεται επανεκτίμηση για τον Μόρσει, Ιανουάριο «μπαίνει» ο Λιάβας και πέντε μήνες εκτός ο Βαρόνε.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο αναφέρει:

  • Γιώργος Λιάβας: Ρήξη χιαστού. Από 20 Νοεμβρίου αρχίζει ατομικό πρόγραμμα, εκτιμάται ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
  • Ίβαν Βαρόνε: Ρήξη χιαστού. Άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης στην Ιταλία, η επανένταξή του υπολογίζεται σε περίπου 5 μήνες.
  • Χόρχε Ντίας: Κάκωση αστραγάλου – οστικό οίδημα αστραγάλου. Επανεξετάστηκε χθες, αναμένεται η επανένταξή του σε 3-4 εβδομάδες.
  • Χαβιέ Μεντόσα: Ρήξη 2ουβαθμού τένοντα μακράς κεφαλής δικεφάλου μηριαίου και ημιτενοντώδους. Αναμένεται η επανένταξή του σε 2 εβδομάδες.
  • Μπράνκο Βργκοτς: Μυοτενόντια ρήξη 2ου βαθμού στον γαστροκνήμιο και οστεοχόνδρινο οίδημα. Εκτιμάται η επιστροφή του στις προπονήσεις σε 3 εβδομάδες.
  • Φαμπιάν Αντούνες: Θλάση 2ου βαθμού στον ορθό μηριαίο και 1ου βαθμού σε έξω πλατύ μυ και σε προσαγωγό. Εκτίμηση για επιστροφή σε 3-4 εβδομάδες.
  • Τζόναθαν Μόρσει: Θλάση 1ου βαθμού σε δικέφαλο μηριαίο. Επανεκτίμηση θα γίνει την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος Μαλής ταλαιπωρούταν από τενόντιες φλεγμονές που αντιμετωπίζονται με ειδική διαχείριση και βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας. Ο Διαμαντής Χουχούμης είχε υποστεί θλάση 1ου βαθμού σε ορθό μηριαίο. Ο κύκλος αποκατάστασης ολοκληρώθηκε. Τέθηκε ξανά στη διάθεση της ομάδας.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα υπέστη ρήξη 2ου βαθμού τένοντα μακράς κεφαλής δικεφάλου μηριαίου και ημιτενοντώδους. Ο κύκλος αποκατάστασής του ολοκληρώθηκε και τίθεται από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στη διάθεση της ομάδας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.