Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:35 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 12:49

Παναιτωλικός: Μία νίκη (Κ17) και μία ισοπαλία (Κ19) για τα τμήματα υποδομών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού στην αναμέτρησή της με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 26’ με κεφαλιά του Σοροβού στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι στο 37’ και σκόραραν με νέο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κύρκος στο 42’. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία και ισοφάρισε στο 72’ με τον Αυγέρη.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Καστανιώτης (46’ Αυγέρης), Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Σοροβός, Δήμος (67’ Ντάβανος), Ταράσης, Παπανικόπουλος, Νικολάου (67’ Κόκκα), Βασίλας (46’ Σοφιανόπουλος), Τρομπούκης.

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού νίκησε την αντίστοιχη του Βόλου με 2-1 στο Emileon. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ και η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο χάνοντας ευκαιρίες, ενώ είχε δοκάρι με τον Κοντούρη στο 38’. Η πίεση αυξήθηκε στο β’ ημίχρονο και ήρθε η ισοφάριση στο 56’ με πλασέ του Γιωτόπουλου, μετά από μπαλιά του Κουτσουπιά. Ο σκόρερ σημάδεψε το δοκάρι στο 78’ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ του Κουτσουπιά.

Αγωνίστηκαν οι: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς Μόκκας, Μποκώρος, Ράδος, Κοντούρης, Κυριαζής (56’ Γαλιάτσος), Γιωτόπουλος, Μωραΐτης, Μπρατσιώτης (80’ Μπίζος).

Διαβάστηκε 480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.