Σάββατο, 11η Μαίου 2024  3:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 12:36

Δυναμική παρουσία του «Τίτορμου» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Χαλκίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμική η παρουσία του αγρινιώτικου συλλόγου «Τίτορμος» στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την συμμετοχή 7 αθλητών και αθλητριών στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας που διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 27-31 Οκτωβρίου 2021.

Η σχετική ενημέρωση τονίζει:

Στο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, ο Μπακοθύμιος Γιάννης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία του, το ασημένιο μετάλλιο και την Μοριοδοτηση για όποιο Πανεπιστήμιο επιλέξει. Η Γιαννιώτη Νόνη στην κατηγορία της δεν κατάφερε να προκριθεί.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων /Κορασίδων η Γιαννιώτη Νίκη κατέκτησε την 5η θέση μετά από 2 νικηφόρους αγώνες χάνοντας από καθαρή ατυχία στο Χρυσό πόντο, μια ανάσα πριν τα μετάλλια. Ο Γκόντας Φώτης μετά από τον 1ο νικηφόρο αγώνα έχασε στον 2ο. Πολύ καλή η παρουσία και η απόδοση και των υπολοίπων αθλητών Σβεντζουρή Βλάση, Μυρισιώτη Παναγιώτα και Νταλαπέρα Δημήτρη.

Μετά από 2 χρόνια αποχής από το Αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ο «Τίτορμος» είναι και πάλι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.