Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 18:35

Άρης-Παναιτωλικός: οι απαντήσεις Αναστασίου για τον διασυρμό, τους τραυματίες και… Ζεστέντ (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ του Παναιτωλικού απάντησε με το πέρας του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε.

Οι ερωτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά, καθότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν φυσική παρουσία στο χώρο.

Αναλυτικά, ερωτήθηκε και απάντησε:

Για τα εύκολα γκολ από τα αφελή πέναλτι, τις στατικές φάσεις και την κακή παρουσία των πλάγιων μπακ:

«Δεν είναι μόνο τα δυο γκολ από τα δυο πέναλτι, θεωρώ ότι όλα τα γκολ ήταν «δώρα» σήμερα. Θεωρώ ότι ενω δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, στα παιχνίδια όταν αρχίζει η πίεση δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Λείπουν κάποιοι παίκτες κομβικοί για την ομάδα, με προσωπικότητα κι αυτήν την στιγμή φαίνονται ότι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για τη λειτουργία της ομάδας.

Από την άλλη αυτοί είμαστε προς το παρόν, γιατί δε φαίνεται τις επόμενες μέρες ότι μπορεί να επιστρέψει κάποιος, και σίγουρα φαίνεται ότι πρέπει να μάθουμε να πορευόμαστε με αυτό. Θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, σίγουρα, να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, το τονίζουμε, το λέμε, το ζητάμε, αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι, κατά έναν περίεργο τρόπο, το ξεχνάμε; Δεν το βγάζουμε; Σίγουρα είναι διαφορετική η προπόνηση από τα παιχνίδια. Όσο για τα μπακ, σίγουρα επιθετικά δεν πήραμε πολλά πράγματα, ούτε κι αμυντικά, αλλά αριστερά έχουμε ήδη δυο μπακ εκτός προπονήσεων και παιχνιδιών τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε δεν έχουμε πολλές επιλογές εκεί. Δεξιά, δεν έχουμε δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα και γενικά κάνουμε πολλά λάθη αβίαστα. Θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα γιατί μπορούμε. Αυτή τη στιγμή, όμως, αυτό που έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να διαχειριστούμε είναι η λήψη αποφάσεων όταν υπάρχει πίεση. Εκεί υστερούμε και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα».

Για την ύπαρξη του απαραίτητου βάθους στο ρόστερ και τον τραυματισμό του Βαρόνε:

«Φαίνεται ότι έχει πειραχτεί ο μηνίσκος του Βαρόνε, δεν ξέρω αν έχει πειραχτεί και ο χιαστός, οπότε θα κάνει μαγνητική αύριο και θα ξέρουμε περισσότερα. Σίγουρα λείπουν κάποιοι κομβικοί παίκτες, αλλά στο παιχνίδι μέχρι το 20′, δημιουργήσαμε 3-4 καλές προϋποθέσεις-ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα του Άρη.

Το πρόβλημά μας είναι ότι κάνουμε ένα λάθος, το οποίο είναι αβίαστο, κι αυτό μας κοστίζει καθώς δεν έχουμε τους παίκτες με την προσωπικότητα να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές και τις αποφάσεις μας. Αυτοί είμαστε όσοι έχουμε μείνει, γενικά τις επόμενες ημέρες θα είμαστε με αυτό το γκρουπ. Αυτό που τόνισα και μέσα στα αποδυτήρια είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας».

Για τα λάθη και τις αδυναμίες της ομάδας:

«Όταν δέχεσαι τέτοια εύκολα γκολ, σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες. Τα λάθη πολλές φορές γίνονται κι από τους έμπειρους παίκτες μας, κάτι που δε βοηθάει και τους μικρότερούς μας παίκτες».

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Ζεστέντ:

«Ο Ζεστέντ είχε μια πρόταση εδώ και δέκα μέρες. Επέμενε, ήθελε να φύγει, κι από την στιγμή που ο παίκτης σκεφτόταν τη μεταγραφή του στο Ιράν, είναι πολύ δύσκολο να τον διατηρήσεις στην ομάδα χωρίς να έχει το μυαλό του σε αυτή».

Δείτε τη συνέντευξη τύπου:

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.