Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 13:27

Επέστρεψαν από την Ολλανδία οι αθλητές της χιονοσανίδας και του ελεύθερου σκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

8ος ο Θεόφιλος Αρβανιτίδης, 11η η Έλενα Αρβανιτίδου και 23ος ο Γιώργος Σμιθ


Επέστρεψε από την Ολλανδία, η Ελληνική αποστολή της χιονοσανίδας (snowboard) και του ελεύθερου σκι που αγωνίσθηκε στο Λάντγκραφτ (σ.σ. στον πρώτο αγώνα της χρονιάς) και συνέχισε συμμετέχοντας σε καμπ  προετοιμασίας.

Στον πρώτο αγώνα της περίοδου, στο ελεύθερο σκι ο μοναδικός έλληνας που έλαβε μέρος ήταν ο Θεόφιλος Αρβανιτίδης, τερματίζοντας 8ος με 37,67 βαθμούς, ενώ συγκέντρωσε 3,70 βαθμούς FIS. 

Στην χιονοσανίδα (snowboard) ο Γιώργος Σμιθ ήταν ο καλύτερος έλληνας (23ος) και πέτυχε τους καλύτερους βαθμούς FIS (2,30).

Τέλος στην κατηγορία γυναικών η Έλενα Αρβανιτίδου κατετάγη 11η με 0,10 βαθμούς FIS.

Η Ελληνική αποστολή παρέμεινε στην Ολλανδία λαμβάνοντας μέρος σε καμπ προετοιμασίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIS) στο οποίο εκτός των τριών παραπάνω αθλητών συμμετείχαν επίσης και οι αθλητές Ιωάννης Δούμος και Γεώργιος Αρβανιτίδης. 

Διαβάστηκε 489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.