Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:37 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 18:48

Παναιτωλικός Κ19: Έχασε με 1-2 από τον ΟΦΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα γνώρισε η Κ19 του Παναιτωλικού στο Emileon με 1-2 από τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο.

Η ομάδα του κόουτς Ταράση είχε την κατοχή στο παιχνίδι αλλά όχι την ουσία, εξ αρχής. Στο 27′ ο Παναιτωλικός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το γκολ ωστόσο αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει αυτός, έκανε ο ΟΦΗ δευτερόλεπτα αργότερα. Λάθος στην άμυνα και οι Κρητικοί σε τετ-α-τετ σκόραραν για το 0-1.

Από στατική φάση μετά από κόντρα στο τείχος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του, από κοντινή απόσταση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα. Νωρίς νωρίς, με ωραία λόμπα του Τρομπούκη μείωσε το σκορ σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ αμυνόταν πολύ σφιχτά, παίζοντας και με το χρόνο και παρά τις προϋποθέσεις που δημιούργησε η ομάδα του Αγρινίου, σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, το σκορ παρέμεινε.

πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 629 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.