Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:49

7ο εργαστήριο με θέμα «Λόγος-Ρυθμός-Μελωδία-Η σύνθεση της μουσικής και τα βασικά συστατικά της» στην Ι.Π. Μεσολογίου (Πεμ 14/10/2021 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τη Διεθνή ομάδα καλλιτεχνών (Waav Kollektiv) στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης
«Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs - Creative@Hubs»,
διοργανώνει το 7ο εργαστήριο - σεμινάριο με θέμα:
 
« Λόγος – Ρυθμός – Μελωδία. Η σύνθεση της μουσικής και τα βασικά συστατικά της »
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα: 18.00,
 
Στον πολυχώρο συνεδρίων & εκδηλώσεων, Κτίριο Χρυσόγελου, Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή στο Μεσολόγγι (χώρος του έργου Creative@Hubs).
 
H εκδήλωση θα μεταδοθεί και με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Facebook.
 
⚠Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας, επιτρέπεται η φυσική παρουσία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη σχετικών πιστοποιητικών και εγγράφων ταυτοποίησης.
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
Διαβάστηκε 1298 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 17:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.