Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:08

Βραβεύτηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Αργοναυτών Αγρινίου στη «Γιορτή του Αθλητή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, του αντιδημάρχου σε θέματα αθλητισμού Χρήστου Ζαρκαβέλη και του αντιδημάρχου σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών Μίμη Σκορδόπουλου πραγματοποιήθηκε η «γιορτή του αθλητή», στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης», στην οποία βραβεύτηκαν αθλητές και σύλλογοι για τις διακρίσεις τους.

Ανάμεσα τους ήταν και η ομάδα των Αργοναυτών που βραβεύτηκε από τον κ.Μίμη Σκορδόπουλο για την άνοδό της το 2020 στην Α’2 εθνική κατηγορία γυναικών.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, θερμά και ειλικρινά τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη που έδειξε για την ομάδα μας καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για όλη την βοήθεια και ώθηση που μας έδωσε όλο αυτό το διάστημα αυτής της προσπάθειας που κάνουμε για το γυναικείο μπάσκετ της πόλης. Συνεχίζουμε έτσι και σίγουρα θα έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες», τονίζει η σχετική ενημέρωση των Αργοναυτών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.