Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 13:13

Εορτασμοί Ναυμαχίας Ναυπάκτου: Εντυπωσιακό θέαμα με βεγγαλικά στο λιμάνι (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μπότσαρη οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στο Λιμανι όπου μπορεί να μην έγινε η αναπαράσταση όμως ο ΔΗΜΟΣ Ναυπακτίας φρόντισε να δώσει γιορτινό χρώμα με τα βεγγαλικά να φωτίζουν του ουρανό της Ναυπακτου με φόντο το πλοίο του πολεμικού ναυτικού.

Νωρίτερα, με υψηλούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 450 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου τα διδάγματα και τις συνέπειες στη σύγχρονη εποχή.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Καθηγητής Εξωτερικής Πολιτικής κ.Άγγελος Συρίγος, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου – Συνταγματολόγος κ.Γιώργος Κατρούγκαλος και η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ.Δέσποινα Τσοβίλη-Χατζηβασιλείου. Τη συζήτηση συντονίσε ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Γιάννης Παπαδόπουλος (Open Channel, RealFM, Realnews).

Το παρών έδωσαν επίσης ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου Κ. Λύρος,οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος και Θ. Μωραΐτης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 13:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.