Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 11:31

Έκκληση Καπραβέλου για παρελάσεις: «Να γίνουν χωρίς κόσμο» – «Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο χειμώνας αναμένεται να είναι  δύσκολος, σύμφωνα με  τον διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου – «Δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πίεση το ΕΣΥ, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό»
Για την ανάγκη να μην πιεστεί περαιτέρω το ΕΣΥ και για την επιβολή αυστηρών μέτρων όσον αφορά στις παρελάσεις μίλησε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για γολγοθά των υγειονομικών, καθώς όπως είπε υπάρχει μεγάλη πίεση στις μονάδες λόγω των ανεμβολίαστων ασθενών. «Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, έχουμε βαριά αρρώστους στις μονάδες», πρόσθεσε.

Παράλληλα έκανε έκκληση ώστε παρελάσεις και θρησκευτικές εορτές, να πραγματοποιηθούν υπό ισχύ πολύ αυστηρών μέτρων, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν είναι τόσο μεγάλη η πίεση τότε να απαγορευτεί η παρουσία κόσμου σε αυτές.

Υπογράμμισε δε ότι ο χειμώνας αναμένεται να είναι  δύσκολος και ότι χρειάζονται πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Δεν μπορεί να δεχθεί άλλη πίεση το ΕΣΥ, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό», δήλωσε.

protothema.gr

Διαβάστηκε 259 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.