Σάββατο, 16η Οκτωμβρίου 2021  11:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 17:52

Ακόμη μια εθελοντική δράση από τους «Save your Hood» στο Πάρκο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμα μία δράση πραγματοποιήθηκε από την εθελοντική ομάδα Save Your Hood Agrinio.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (03-10-2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.

Συμμετείχαν 15 άτομα όλων των ηλικιών και κατάφεραν να μαζέψουν 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών αλλά και πολλά μπάζα (όπως παλιά έπιπλα), συνολικά 2100 απορριμμάτων.

Η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Agrinio σημειώνει ακόμη στην ενημέρωση της:

Πρόκειται για ένα μέρος που ο Αγρινιώτης κάτοικος αγαπά και θα συνεχίσει να αγαπά. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια το μέρος αυτό έχει υποστεί πολλά και έχει αφεθεί στη μοίρα του. Μικροί και μεγάλοι έδειξαν την αγάπη τους για το Πάρκο την περασμένη Άνοιξη, όπου το μετέτρεψαν σε ένα μέρος που έσφυζε από κίνηση και ζωή και έκαναν το Αγρίνιο να θυμίζει αληθινή ευρωπαϊκή πόλη. Ευελπιστούμε ότι σύντομα η πόλη μας θα έχει ξανά το Πάρκο που της αξίζει.

Τέλος, η ομάδα ευχαριστεί τα My Market για τη χορηγία τους σε σακούλες καθώς και το Τμήμα Αποκομιδής, καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων και ειδικών συνεργείων του Δήμου Αγρινίου για την αποκομιδή των απορριμμάτων της δράσης.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προσπάθειά της ομάδας μπορεί να γίνει μέλος στη σελίδα του Save Your Hood στο Facebook. Εκεί μπορεί να ενημερώνεται για τις επόμενες δράσεις ή να προτείνει και ο ίδιος σημεία και γειτονιές που χρειάζονται την παρέμβαση της ομάδας!

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 84 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα