Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 19:14

Ο νικητής του ιστορικού υπερμαραθώνιου “Σπάρταθλον” Φώτης Ζησιμόπουλος στο “Δυτικά Fm 92.8”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φανερά ικανοποιημένος για την επίδοση του και χαρούμενος για την υποδοχή που του επεφύλαξαν τόσο οι συνάδελφοί του αστυνομικοί όσο και η τοπική κοινωνία, ο Αγρινιώτης αθλητής των υπεραποστάσεων που τερμάτισε πρώτος στον ιστορικό υπερμαραθώνιο “Σπάρταθλον”, μίλησε στον “Δυτικά Fm 92,8”.

Στη συνέντευξή του στον Δημήτρη Παπαδάκη αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα αλλά και στον τρόπο που καταφέρνει να συνδυάζει οικογενειακή και επαγγελματική ζωή με τον πρωταθλητισμό.

Για να ανταποκρίνεται στους αθλητικούς του στόχους και να είναι ουσιαστικά “παρών” σε κάθε έκφανση της ζωής του, ο Φώτης Ζησιμόπουλος προπονείται κάθε ημέρα της εβδομάδας, χωρίς κανένα ρεπό, είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Η οικογένειά του αποτελεί στήριγμα σε ό,τι και αν κάνει. Η σύζυγός του, όπως σημείωσε, πολλές φορές δεν κρύβει την ανησυχία της καθώς τόσο η προπόνηση όσο και οι αγώνες είναι υψηλών απαιτήσεων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φώτη Ζησιμόπουλου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.