Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 14:41

To μελωδικό «Δέντρο» της ταλαντούχας Φρόσως Κοσσυβάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φρόσω Κοσσυβάκη σε συνεργασία με τον Νίκο Κούση (Ηχογράφηση/Μίξη/Mastering), κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Το Δέντρο».

Ένα τραγούδι που «παντρεύει» τον ήχο των παραδοσιακών πολυφωνικών τραγουδιών με τη φρεσκάδα της σύγχρονης μουσικής. Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τους «Champloo Creative Team» και «Atheaton Films», η Φρόσω Κοσσυβάκη εμφανίζεται ως τρεις νεράιδες του δάσους.
Fullscreen

Οι νεράιδες-φωνές, ένα κοντραμπάσο και ένα νταούλι είναι αρκετά για να ταξιδέψουν το θεατή/ακροατή στο δάσος του «Δέντρου».

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στο Βατόλακκο Χανίων. Το τραγούδι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τραβήχτηκε μετά τη λήξη της και κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Φρόσως Κοσσυβάκη στο YouTube.

Η Φρόσω Κοσσυβάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδίστρια-μουσικός τα τελευταία 6 χρόνια. Μεγαλώνοντας σε ένα μουσικό περιβάλλον ,όντας παιδί μουσικών, οι επιρροές της έρχονται κυρίως από το ελληνικό έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο και παραδοσιακό τραγούδι.

Με τον Νίκο Κούση, μουσικό και παραγωγό, συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια, και ο ίδιος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την παραγωγή του πρώτου της αυτού μουσικού εγχειρήματος.

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.