Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:39 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 12:52

Με το Over 2,5 σε Ολλανδία, Τουρκία και την απόδοση της ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τη σημερινή ημέρα, ενώ δυνατή μονομαχία υπάρχει και στην Τρίπολη (Αστέρας - Ολυμπιακός). Δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Δες εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!   

1091. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:30)

Ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο οριακές νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, σίγουρα δεν έχει δείξει πως βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση. Ενδεχομένως να κοστίσει η απουσία του αρχηγού Βιεϊρίνια, που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Η ΑΕΚ κέρδισε με άγχος τη Λαμία, έφτασε στο 2-1-0 και θέλει να παραμείνει αήττητη. Ποιοτικό σύνολο, έχει όρεξη για καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Τολμηρή η απόδοση του «2», ενδεχομένως να έπρεπε να υπάρχει ισορροπία στο σετ. Ρισκάρουμε προς τα... δεξιά και το 2 (0.0 Α.Η.) σε απόδοση 2.30!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!   

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.