Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:38 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 20:42

Στην Ελλάδα η Μόνικα Μπελούτσι για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μόνικα Μπελούτσι. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στο έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου η Μόνικα Μπελούτσι παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, ενώ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη στα μαύρα. Ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος βρέθηκε εκεί, απαθανατίζοντας την χολιγουντιανή ηθοποιό κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

“Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκριθούμε με την Μαρία Κάλλας, επειδή εκείνη ήταν μια μεγάλη γυναικεία προσωπικότητα και εξαιρετική καλλιτέχνης. Είμαι πολύ προσεκτική, την προσεγγίζω διότι την σέβομαι τόσο πολύ”, δήλωνε λίγο πριν φτάσει στην Ελλάδα για την πολυσυζητημένη παράσταση.

tlife.gr

Διαβάστηκε 605 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.