Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:52 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 20:38

Ατρόμητος - Παναιτωλικός (1-2) (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Βγάλαμε αντίδραση»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στα κανάλια Novasports για το τελικό αποτέλεσμα του Παναιτωλικού (2-1) και τη νίκη επί του Ατρομήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Δουλέψαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Για το τελικό αποτέλεσμα και τις συζητήσεις στα αποδυτήρια: “Σημαντικό είναι που βγάλαμε αντίδραση. Ποδοσφαιρικά βγάλαμε φάσεις και κάναμε το παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να τελειώνω καλύτερα τις φάσεις”.

Λόπεθ (Ατρόμητος): «Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα»

Ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε στα κανάλια Novasports για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό: “Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τους παίκτες μας ότι πρέπει να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού ήρθε από ένα ριμπάουν της μπάλας”.

Για το τελικό αποτέλεσμα:“Είχαμε συζητήσει στα αποδυτήρια ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να γίνει επικύνδινος. Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο αρκετά άδικο.”

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.