Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:18 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:24

Κατοχή Μεσολογγίου: Αγώνας παλαιμάχων στη μνήμη του Γιώργου Γαλανού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παλαίμαχοι του Ομήρου Νεοχωρίου και του Παναιτωλικού,  παλιοί συμπαίκτες, φίλοι, παράγοντες και ποδοσφαιριστές έδωσαν χθες το παρών στο γήπεδο της Κατοχής για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Γαλανού που άφησε εποχή στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας.  

Όπως σημειώνει το nafpaktianews.gr (απ’  όπου προέρχονται οι φωτογραφίες και το βίντεο), ο αείμνηστος Γιώργος Γαλανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στην τοπική κοινωνία και έχαιρε το σεβασμό όλων και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, για τις γνώσεις του ως προπονητής αλλά κυρίως για το ό,τι ήταν ένας αγνός άνθρωπος. Ο Γιώργος Γαλανός είχε συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση του Ομήρου που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Επίσης ήταν ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου προπονητών Αιτωλοακαρνανίας.

Ο θάνατος του άφησε ένα μεγάλο κενό στο ποδόσφαιρο του νομού και την τοπική κοινωνία και για όσους τον θυμούνται ως ποδοσφαιριστή αλλά και πριν μερικά χρόνια στον πάγκο του Ομήρου έχουν να θυμηθούν μόνο καλά πράγματα για τον Γιώργο Γαλανό.

Μπορεί οι νέοι να αγωνίζονται και να προσπαθούν σήμερα για τις ομάδες τους, όμως οι παλαίμαχοι είναι αυτοί που κρατούν άσβηστες τις μνήμες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μπράβο σε όλους και είναι σίγουρο πως σήμερα από ψηλά το βλέμμα του Γιώργου Γαλανού ήταν στραμμένο στα δικά του παιδιά , στους δικούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Δείτε φωτογραφίες από το γεγονός:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.