Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:11 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 21:53

Περιβαλλοντικό Quiz: Παίξε – Μάθε – Κέρδισε!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης εγκαινίασαν ένα πρωτότυπο Περιβαλλοντικό Παιχνίδι.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε καίρια περιβαλλοντικά ζητήματα.

Δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν  ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα μετά από κλήρωση, ώστε να απολαμβάνουν «πράσινες» και οικολογικές μετακινήσεις.

Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση οι συμμετέχοντες πρέπει να απαντήσουν σωστά σε 16 ερωτήσεις για την κλιματική κρίση, την ανακύκλωση, τις αναδασώσεις, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την ηλεκτροκίνηση κ.λ.π.

Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες δώσουν λάθος απαντήσεις, τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν ξανά το παιχνίδι μέχρι να απαντήσουν σωστά όλες τις ερωτήσεις και έτσι να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Το Περιβαλλοντικό Quiz είναι διαθέσιμο από σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2021, και έως την ολοκλήρωση της 85ης ΔΕΘ στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στη σελίδα του ΕΟΑΝ και εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στη σελίδα του ΕΟΑΝ στο Facebook.

Διαβάστηκε 737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία