Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:19 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 16:50

Παναιτωλικός: Ισόπαλη η Κ19 νίκησε η Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τους πρώτους εντός έδρας αγώνες έδωσαν σήμερα οι ομάδες μας Κ19 και Κ17 στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League. Ο απολογισμός ήταν μία νίκη και μία ισοπαλία:

Κ19: Παναιτωλικός – Αστέρας 1-1

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι στη συμπλήρωση του δεκάλεπτου και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Ταράση στο 23’.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Παπαδόπουλος (85’ Ζαβέρδας), Δήμος, Ταράσης (65’ Αυγέρης), Παπανικόπουλος, Νικολάου, Κουνάβας (65’ Καστανιώτης), Βασίλας.

Κ17: Παναιτωλικός – Άρης 1-0

Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριαζή στο 71’ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ με το οποίο η ομάδα επικράτησε 1-0 του Άρη. Ο Παναιτωλικός είχε πολύ καλή απόδοση, ευκαιρίες και δοκάρι με σουτ του Κουντούρη στο 88’.

Αγωνίστηκαν οι: Δουφέκας, Μόκκας, Κουτσουπιάς, Μποκώρος, Καπνιάρης, Ράδος, Γιωτόπουλος (80’ Γαλιάτσος), Κοντούρης, Μπρατσιώτης, Κυριαζής (89’ Μπίζος), Καβαλλάρης (87’ Τρομπούκης).

Διαβάστηκε 626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.