Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 21:56

Ο Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Βελούδας συμμετέχει στην έκθεση βιβλίου στο Ζάπειο, με ποιήμα του για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διεθνής εταιρεία Ελλήνων λογοτεχνών φιλοξενείται στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο στην Αθήνα και εκεί υπάρχει η ανθολογία-λεύκωμα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης του 1821.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ποιητών στην ανθολογία για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης, την Αιτωλοακαρνανία εκπροσωπεί με ποίημα του για το 1821 ο Αγρινιώτης ποιητής, μέλος της διεθνούς εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών(ΔΕΕΛ) Πέτρος Κυριάκου Βελούδας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου αρκετοί επισκέπτες θα παρευρεθούν στην έκθεση βιβλίου και για την ανθολογία - λεύκωμα για το 1821, μεταξύ αυτών και μέλη της διεθνούς εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών.

 
ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
μέλος της διεθνούς εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών, εκτελεστικός διευθυντής Ελληνικής ποίησης στην ένωση-συνομοσπονδία ποιητών Λατινικής Αμερικής-Αργεντινής, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών Ελληνικού πολιτισμού πανεπιστημίου Πατρών-ΕΑΠ, δημοσιογράφος.
 
φωτο: iefimerida.gr
Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.