Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 11:16

Διαπλασιάζουμε με Σεϊναγιόεν!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση της bwin mobile!

Από την πρώτη κατηγορία Φινλανδίας θα είναι η αποψινή πρόταση. Φοβερή εμφάνιση στο προηγούμενο η Χέλσινγκφορς, κέρδισε με 3-0 μέσα στην έδρα της Χόνκα και την προσπέρασε στην κατάταξη, βρίσκεται στην 6η θέση, εντός της ζώνης των πλέι οφ.

Το αρνητικό με την ομάδα του Χοακίν Γκόμεθ είναι πως υστερεί όταν καλείται να δημιουργήσει φάσεις και να κάνει παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο πως πήρε μόλις έναν βαθμό στα 4 πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της, ενώ στο τελευταίο συνετρίβη με 5-1 από την Κουόπιο.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σεϊναγιόεν, έχασε μόλις δύο βαθμούς στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, μάλιστα στο πιο δύσκολο -θεωρητικά- ματς της χρονιάς, το εκτός με την Ελσίνκι (0-0). Στα υπόλοιπα 4 σημείωσε 11 γκολ. Επίσης, στα 5 από τα 7 φετινά εκτός κράτησε ανέπαφη εστία. Βρίσκουμε ελκυστική την απόδοση του διπλού.

Προγνωστικό: 2 (-0,25 Α.Η.), στο 2.13.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.

Διαβάστηκε 419 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 11:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.