Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 10:34

Κύπελλο Ελλάδας: Μόνο το 60% του Δ.Α.Κ. θα δει τον αγώνα Α.Ο. Αγρινίου – Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε δυο ομάδες του ίδιου Νομού και συγκεκριμένα της Αιτωλοακαρνανίας. 

Ο Α.Ο. Αγρινίου θα υποδεχθεί στο Δ.Α.Κ. τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 6 τελικά και όχι στις 5 το απόγευμα, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βάση υγειονομικού πρωτοκόλλου στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου δεν θα μπορούν να είναι 600 άτομα, αλλά μόλις το 60% δηλαδή 360 άτομα στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται αποστολές και διαιτητές.

Για να μπορέσει κανείς να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί διαθέτοντας και το πιστοποιητικό το οποίο και θα δείξει στην είσοδο κατά την άφιξή του και για το λόγο αυτό καλό θα ήταν η προσέλευση να γίνει τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε σταδιακά να μην γεμίσει το 60% του Δ.Α.Κ.

Να σημειωθεί ότι εντός των 360 φιλάθλων που μπορούν να μπουν στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί έως τώρα.

Επίσης, να αναφέρουμε πως για παιδιά έως 18 ετών θα χρειαστεί Rapid Test, ενώ για παιδιά έως 12 ετών Self Test.

Τέλος, να πούμε ότι διαιτητές ορίστηκαν οι: Κωνσταντινίδου – Μακρόπουλος – Κανελόπουλος (Πατσατζόπουλος)

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.