Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 19:00

Η «Γη της Ελιάς» καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν ένα σήριαλ ξεκινάει με τόσο παθιασμένα, ερωτικά φιλιά, σίγουρα εξάπτει το ενδιαφέρον μας για την συνέχεια.

Μετά τους τίτλους έναρξης, στους οποίους ακούμε την μούσα του Χρήστου Νικολόπουλου, Ασπασία Στρατηγού, να τραγουδά «Τα Ύστερα του κόσμου» (μουσική: Χρίστος Στυλιανού, στίχοι: Ελένη Ζιώγα), ένα νεαρό ζευγάρι επιδίδεται στον έρωτά του.

Κανείς δεν φαντάζεται τι συμβαίνει όσο εκείνοι απολαμβάνουν ο ένας τα φιλιά του άλλου. Κάτι που πυροδοτεί -κυριολεκτικά- την πλοκή του σήριαλ.

Γρήγορη ροή στις εξελίξεις ήδη από το πρώτο επεισόδιο και όχι σεναριακές ευκολίες. Η «Γη της ελιάς» δεν προορίζεται για χαλαρό background στο σαλόνι, αλλά για προσεκτική παρακολούθηση. Άλλωστε, η σκηνοθεσία, η μουσική και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών τράβηξαν την προσοχή μας από τα πρώτα λεπτά.

Την παράσταση, προς ώρας, έκλεψαν, για να είμαστε ειλικρινείς τα εντυπωσιακά, άγριας ομορφιάς, μανιάτικα τοπία. Η πέτρα, το χαρακτηριστικό χρώμα της ελιάς, το χώμα και ο ουρανός…

Πολύ σημαντικές και οι καλοδουλεμένες λαογραφικές λεπτομέρειες της σειράς: το μανιάτικο μοιρολόι, η διαδικασία του μαζέματος και της επεξεργασίας της ελιάς, ακόμα και κάποιες φορεσιές, αλλά και έλλογη χρήση του ντόπιου ιδιώματος (πχ. «κορώνι μου») δείχνουν ότι όλα έχουν προσεχθεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας στην «Γη της Ελιάς».

Αλλά και η εξαιρετική Αφροδίτη Λιάντου μάς κέρδισε

Όπως πολύ εύστοχα σχολιάστηκε στο Twitter, η Αφροδίτη Λιάντου παίζει ως…έμβρυο στην κοιλιά της Εβελίνας Παπούλια στους Δυο Ξένους το απόγευμα στο Mega. Λίγες ώρες μετά, ολόκληρη γυναίκα, ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις του δύσκολου ρόλου της.

Από τα πρώτα λεπτά, η νεαρή ηθοποιός, γεννηθείσα μόλις το 1999 (!), αλλάζει συναισθήματα και μεταπηδά επιδέξια από το ένα στο άλλο.

Πραγματική αποκάλυψη, που μας κάνει να περιμένουμε κι άλλα από εκείνη και την ενδιαφέρουσα ηρωίδα που ενσαρκώνει, την Μυρτάλη.

Καλή και η χημεία με τον συμπρωταγωνιστή της, Liam Ireland.

Τα μεγάλα ονόματα

Δεν την χορτάσαμε στο πρώτο επεισόδιο την golden team του σήριαλ! Μια-δυο σκηνές με την Λυδία Κονιόρδου, μερικές ατάκες του Νίκου Γαλανού (που μας είχε λείψει πολύ) και, επίσης, μια πρώτη επαφή με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την τηλεοπτική του οικογένεια.

Η Άντζελα Γκερέκου εντυπωσιακή-έχει, άλλωστε, το δικό της φανατικό κοινό η όμορφη ηθοποιός!

Αναμένουμε από τα επόμενα και την αγαπημένη μας Μάρω Κοντού, που μας την έχουν…υποσχεθεί σε ρόλο guest star.

Το σήριαλ είναι εμφανές ότι θα αποκτήσει το δικό του, φανατικό κοινό. Η Μάνη έλειπε από την ελληνική τηλεόραση ως location σε σειρά και ο Ανδρέας Γεωργίου ξέρει καλά, πια, την συνταγή της επιτυχίας. Το τηλεοπτικό κοινό τον εμπιστεύεται.

Το βέβαιο είναι ότι αρκετοί από τους νέους ηθοποιούς του σήριαλ ήρθαν για να μείνουν.

Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια!

Πηγή: in.gr

Διαβάστηκε 775 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.