Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:53 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:45

Μπάσκετ: Στη Γ’ Εθνική η ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ) μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στην Γ’ Εθνική στο μπάσκετ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η νέα σεζόν θα βρεί την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας στην Γ Εθνική. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια ολοκληρώθηκε με την αποδοχή της πρό(σ)κλησης να αγωνιστούμε και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες.

Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα με Αθλητές αποκλειστικά απο την πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και την πρόωθηση παιδιών απο την ακαδημία μας.

Ευελπιστούμε στην στήριξη του κόσμου την δύσκολη χρονιά που μας έρχεται. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας και το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ συνοδοιπόρους»!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.