Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 02:27

Αίτηση του υπουργείου πολιτισμού για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Δραματικών Σχολών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Η ΠΡΟΒΑ», μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, διοργανώνει στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ», (Αναγνωρισμένη από το Κράτος Αρ. Αποφ. ΥΠΠΟ 31453/30-7-2001) δωρεάν τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων σπουδαστών για τις εισαγωγικές  εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και της Δραματικής Σχολής «Η ΠΡΟΒΑ».

Στόχος του τμήματος είναι η οργανωμένη προετοιμασία και η επιτυχία των υποψηφίων στις εξετάσεις του ΥΠΠΟ. Ο σπουδαστής ετοιμάζει ένα μονόλογο, ένα ποίημα και ένα τραγούδι. Η επιλογή του υλικού προετοιμασίας γίνεται σε συνεργασία με τους καθηγητές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Υποκριτική (Αρχαίο, Κλασσικό, Νεώτερο, Σύγχρονο ρεπερτόριο) - Αυτοσχεδιασμός - Ιστορία Θεάτρου – Ποίηση - Απαγγελία - Αγωγή Λόγου – Ορθοφωνία - Θεατρικό τραγούδι - Κινησιολογία, Χορός

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Παντελής Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Άρης Βλάχος, Μαρία Τσιμά , Συμεών Πάτροκλος ,Κοραλία Τσόγκα.

Ολιγομελή τμήματα. Ώρες μαθημάτων: Τετάρτη 6:00-9:00 μ.μ

Η παρακολούθηση του τμήματος είναι δωρεάν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι σπουδαστές θα καταβάλουν το ποσό της εγγραφής 200€ για τη σπουδαστική περίοδο 2021-2022.

Προσφορά της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Η ΠΡΟΒΑ»

Ο σπουδαστής που παρακολουθεί το τμήμα προετοιμασίας δεν ξαναπληρώνει εγγραφή και εξασφαλίζει την εισαγωγή του στη Σχολή. Επίσης δικαιούται ατέλεια για δωρεάν είσοδο σε θέατρα και κινηματογράφους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αίτηση που σας επισυνάπτουμε ,φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και φωτοτυπία απολυτηρίου.

Οι διευθυντές της Σχολής

          

εικόνα.png                                                 εικόνα.png
Σωτήρης Τσόγκας                                           Μαίρη Ραζή


 

Διαβάστηκε 701 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.