Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 18:01

Ο Παναιτωλικός απέκτησε… ύψος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» έχουν την τελευταία διετία «πληγωθεί» στις στατικές μπάλες, αλλά πλέον δείχνουν πολύ «δυνατοί» από… αέρος

Εάν κάτι «πλήγωσε» πολύ τον Παναιτωλικό τα τελευταία χρόνια ήταν η ανασταλτική του λειτουργεία στις στατικές μπάλες. Κυρίως την πέρσι και πρόπερσι ο συγκεκριμένος τομέας ήταν κάτι σαν «αχίλλειος πτέρνα» των «κυανοκίτρινων» και συχνά πυκνά δέχονταν γκολ σε κόρνερ ή φάουλ των αντιπάλων τους.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως στο Αγρίνιο τελείωσαν οι μεταγραφές για την τρέχουσα σεζόν και βρίσκονται στη θέση τους όλα τα «κομμάτια» του παζλ.

Παρατηρούμε λοιπόν πως τα «καναρίνια» μπορούν να παρατάξουν ένα πολύ ψηλό σχήμα και χωρίς να είναι… ακραίο σενάριο, ίσως σε κάποιο ματς τα δούμε με 7 παίκτες από 1.80 και πάνω, εκ των οποίων οι 3 «φλερτάρουν» με τα 2 μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο γκολκίπερ Μελίσσας, ο στόπερ Βργκοτς και ο φορ Ζεστέντ είναι 1.90 plus, ενώ οι Κορνίλιους, Φλόρες, Βαρόνε, Βέργος 1.80 και πάνω.

Αυτόματα δείχνουν πλέον να…. θωρακίζονται από αέρος, ενώ επειδή κάθε νόμισμα έχει, συνήθως, δύο όψεις, μπορούν και να αποκτήσουν πλεονέκτημα στις δικές τους στημένες μπάλες που θα κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που επίσης τα τελευταία χρόνια δεν τους «χαρακτήριζε» και δύσκολα έπαιρναν γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr – Γιώργος Ντυμένος

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.