Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 10:47

Super League: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για την έναρξη του πρωταθλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα το μεσημέρι, από την ψηφοφορία στη ΓΣ θα εξαρτηθεί πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα 2021-2022 της Super League.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 12.30 μέσω τηλεδιάσκεψης αναμένεται να αποφασίσουν οι ομάδες της Super League 1 αν θα υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος προκειμένου αυτό να αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/8). Για να εγκριθεί η προκήρυξη απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων (11 εκ των 14 ψήφων) και όχι 50%+1 (8 ψήφοι).

Οι δύο προϋποθέσεις

α) η οριστική συμφωνία των «5» (Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, Ιωνικός) με την Cosmote TV για «κλειστό» διετές συμβόλαιο (ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί την Παρασκευή).

β) Η υιοθέτηση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο καταστατικό της Super League 1 από τη σεζόν 2023 – 2024, διάταξη με την οποία τρεις – τέσσερις ομάδες δεν συμφωνούσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι ομάδες που έχουν δεδομένα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι οι εξής:

NOVA: Ολυμπιακός, Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα
COSMOTE TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ

Οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει, αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα συμβόλαιά τους είναι οι εξής:

ΝΟVA: Αστέρας Τρίπολης
COSMOTE TV: Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, Ιωνικός.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τηλεοπτικό πάροχο και τα παιχνίδια του (φιλικά και «ευρωπαϊκά») μεταδίδονται μέχρι τώρα από το PAOK TV και το OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη.

Αν δεν προκύψουν 11 θετικές για την προκήρυξη ψήφοι, πιθανότατα η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί μετά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εναντίον του Κοσόβου και της Σουηδίας, δηλαδή στο Σαββατοκύριακο 11-12/9, εκτός απροόπτου από την 1η και όχι από την 3η αγωνιστική.

Η ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης έχει ως εξής:

  1. Πρωτοβουλίες Super League προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.
  2. Θέματα Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Super League 1.
  3. Τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος και ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten αγ. περιόδου 2021-22.
  4. Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 1 (Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
  5. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
  6. Διάφορα.

Γιάννης Σερέτηςgazzetta.gr

Διαβάστηκε 713 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr