Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:33 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 02:26

Παναιτωλικός: Φιλική νίκη 4-0 τον Τηλυκράτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγωνιστικό χρόνο σε όσους δεν έπαιξαν χθες στη Λεωφόρο έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στο αποψινό φιλικό με τον Τηλυκράτη στο Emileon. Για μια ακόμα φορά επέλεξε σχηματισμό 4-4-2. Ο Μελίσσας υπερασπίστηκε την εστία, Βργκοτς – Μπακαδήμας ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί με τον Στ. Μπελεβώνη δεξιά και τον Περέιρα αριστερά.

Στο κέντρο παράταξε τετράδα με (από δεξιά στα αριστερά) Μπαρμπόσα, Σκιαδά, Χρ. Μπελεβώνη, Μόρσεϊ, μπροστά τους τον Φυτόπουλο και φορ τον Βέργο. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες με τον Κώστα Αποστολάκη να κάνει ντεμπούτο, παίζοντας στο β’ ημίχρονο.

Ο Μπακαδήμας με κεφαλιά στο 16’, ο Μόρσεϊ με σουτ στο30’, ο Βέργος με πέναλτι στο 34’ και ο Σκόνδρας με σουτ στο 76’ σημείωσαν τα τέσσερα γκολ.

Αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Μπελεβώνης Στ. (67’ Σκόνδρας), Βργκοτς, Μπακαδήμας, Περέιρα, Σκιαδάς (46’ Αποστολάκης), Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα, Φυτόπουλος (67’ Καββαδίας), Μόρσεϊ, Βέργος.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 389 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.