Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 02:13

Παναιτωλικός: Είπε το «ναι» η Ρετζιάνα, έρχεται ο Βαρόνε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» αύξησαν την πρότασή τους στην ιταλική ομάδα για την απόκτηση του 29χρονου χαφ, εκείνη απάντηση καταφατικά και ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα

Μεταγραφή Νο2 για τον Παναιτωλικό σε διάστημα λίγων μόνο ωρών, αφού μετά τη συμφωνία με τον Ρούντι Γκεστέντε κάτοικος Αγρινίου λογίζεται ουσιαστικά και ο Ιβάν Βαρόνε. Πριν από μερικές ημέρες τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν αναφερθεί στις επαφές των «κυανοκίτρινων» με την Ρετζιάνα για την απόκτηση του 29χρονου χαφ, αν και άφηναν να εννοηθεί πως η περίπτωσή του ήταν αρκετά δύσκολη.

Ομως τα «καναρίνια» επέμεναν για την προσθήκη του Ιταλού και οι επαφές ήταν συνεχείς/πυρετώδεις. Αλλωστε από καιρό ο Βαρόνε βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας τους για περαιτέρω ενίσχυση στον άξονα και πλέον επετεύχθη deal.

Ο παίκτης μάλιστα ήταν «σύμμαχός» τους αφού ήθελε από την πρώτη στιγμή να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους, ο Παναιτωλικός αύξησε την προσφορά του στην ομάδα του και η Ρετζιάνα απάντησε καταφατικά.

Ετσι ο Βαρόνε θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και μετρά αντίστροφα ώστε να ανακοινωθεί. Με περισσότερα από 200 ματς σε Serie B και Serie C (32 γκολ/9 ασίστ) θα υπογράψει στον Παναιτωλικό.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 709 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.