Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 14:42

Παναιτωλικός: Πρόβα ενδεκάδας… στα κρυφά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωτάθλημα αρχίζει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, πλέον) το επόμενο Σαββατοκύριακο και το φιλικό που δίνει απόψε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο αποτελεί πρόβα ενδεκάδας. Και επειδή οι πράσινοι αποφάσισαν να γίνει χωρίς φιλάθλους και ΜΜΕ, θα είναι πρόβα χωρίς… αδιάκριτα βλέμματα!

Ο Γιάννης Αναστασίου προφανώς θα παρατάξει την ενδεκάδα που σκέφτεται ως πρώτη επιλογή για το επίσημο ματς με τον Αστέρα. Σχηματισμός και τακτική θα αναφέρονται επίσης σ’ αυτό.

Έχοντας απέναντί του τον πιο δύσκολο αντίπαλο που συνάντησε στην προετοιμασία, ο Παναιτωλικός θα μετρήσει τις δυνάμεις του και θα έχει μια βδομάδα να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντοπιστούν.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, όλοι έχουν παίξει στα φιλικά του Αυγούστου. Ο Μόρσεϊ αποτελεί την εξαίρεση, αφού δεν πρόλαβε να πάει Καρπενήσι και έπαιξε στα λιγότερα. Και βέβαια ο Αποστολάκης που σήμερα αναμένεται να πάρει χρόνο απέναντι στην ομάδα που αναδείχτηκε. Στην πρώτη (έστω και σε φιλικό) εμφάνισή του με τα κυανοκίτρινα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.