Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 17:35

Σεμινάριο Υποκριτικής με τον Στάθη Σκοτίδα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σεμινάριο Υποκριτικής οργανώνει ο Στάθης Σκοτίδας τα Σ/Κ του Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο
 
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
Σε τι θα δουλέψουμε :
 
1) Εισαγωγή στην υποκριτική-Θεμελιώδεις αρχές μεθόδου Στανισλάφσκι
2) Ορθοφωνία-Αγωγή λόγου
3) Αυτοσχεδιασμός - Εγρήγορση αυθόρμητης δημιουργηκότητας
4) Εφαρμογή και ενσωμάτωση των προηγούμενων εννοιών στην υποκριτική τέχνη

Τα μαθήματα:
→Απευθύνονται σε οποιονδήποτε επαγγελματία, ερασιτέχνη ακόμα και αρχάριο που θέλει να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με την υποκριτική και το θέατρο.
→Σύνολο ωρών 28.
→Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
→Αναφέρονται σε άτομα ηλικίας18 ετών και άνω.
→Θα πραγματοποιούνται εντός Αγρινίου, στον χώρο του παραδοσιακού καλλιτεχνικού εργαστηρίου στην πλατεία Χατζοπούλου. (οδός : Γαλάνη 4 )
→Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής : 4,5,11,12,18,19,25 και 26 Σεπτεμβρίου, Σάββατα 17:00 - 20:00 και Κυριακές 11:00 - 15:00.

Διδάσκων: Στάθης Σκοτίδας.

Σύντομο βιογραφικό του διδάσκοντος : Είναι απόφοιτος υποκριτικής τέχνης θεάτρου - κινηματογράφου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις ερασιτεχνικά και επαγγελματικά. Έχει παρακολουθήσει σημαντικά σεμινάρια όπως Advanced master class στις Μεταγλωττίσεις με τον Σπύρο Μπιμπίλα (2014), Υποκριτική θεάτρου με τον Χρήστο Λύγκα(2015) και Master class με θέμα ''Ανάλυση του κειμένου και εφαρμογή της στη θεατρική εκπαίδευση και πρακτική'' με τον Ανδρέα Μανωλικάκη. (2021)
Υπήρξε δάσκαλος της θεατρικής ομάδας του Αιτωλικού κατά την περίοδο 2019 - 2021, ενώ έχει σκηνοθετήσει δύο μονολόγους με τον ένα εξ αυτών σε κείμενο του ιδίου (Ερωτευμένος κλόουν) παίρνοντας μέρος στο φεστιβάλ μονολόγων στο Αγρίνιο(Δεκέμβριος 2019), ένα μονόπρακτο παίρνοντας μέρος σε φεστιβάλ μονόπρακτων στα Φιλιατρά(Αύγουστος 2020) αλλά και την καλοκαιρινή παραγωγή της Θ.Ο.Αιτωλικού (Αύγουστος 2020)

Κανόνες: Είναι απαραίτητη η διενέργεια self test από τους συμμετέχοντες 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου ή η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.
Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανένα συμμετέχοντα μετά την έναρξη του σεμιναρίου.
 
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια του μαθήματος.
→ *ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ : Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει από έναν μικρό μονόλογο της επιλογής τους από κλασικό ή σύγχρονο ρεπερτόριο, μέχρι 5 λεπτά.

Κόστος συμμετοχής: 60€
*Η πληρωμή γίνεται την πρώτη μέρα κατά την είσοδό σας.
 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Stathis Skotidas
 
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
Διαβάστηκε 2665 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 18:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.