Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:29 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 11:05

Η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και έκθεση τοπικών προϊόντων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την συμμετοχή του Γεωργίου Τσιτσιβού πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαογραφική έκθεση στα Παρακαμπύλια και παράλληλα η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων και συγκεκριμένα στην Κυπάρισσο από τον Πολιτιστικό εξωραϊστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου.

Όπως αναφέρει και ο Σύλλογος η εν λόγω διοργάνωση στόχευε σε δύο μέρη. Πρώτον την ανάδειξη της λαογραφικής κληρονομιάς και δεύτερον στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής. Και όλα αυτά σε μια εποχή δύσκολη, που τόσα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα και στην ζωή μας!

Παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα χωριά των Παρακαμπυλίων, η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου και της προέδρου Χριστίνας Σωτηροπούλου που με αγάπη και τοπικιστικό ζήλο προσφέρει τα μέγιστα για τον τόπο της, γιατί σήμερα η γη που μας γέννησε ρημάζει και χέρσα έμεινε ακόμη και από πολιτιστικό όραμα και ενδιαφέρον!

Ας ελπίσουμε ότι συντόμως θα βρεθούν και πάλι μπροστάρηδες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, την Ποταμούλα! Από καρδιάς εύχομαι καλή συνέχεια στον Δ.Σ  του Πολιτιστικού Συλλόγου και κυρίως καλή δύναμη στην Χριστίνα Σωτηροπούλου να συνεχίσει αυτό που για χρόνια κάνει με ανιδιοτέλεια!

potamoulanews.gr 

Διαβάστηκε 754 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 18:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.