Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 00:39

Παναιτωλικός: Το «βάρος» στον φορ, στα υπόψιν και ο Ντουρμισάι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομολογουμένως γρήγορα αντανακλαστικά έδειξε η διοίκηση της ομάδας ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Λιάβας στο δεξί άκρο της άμυνας, αποκτώντας τον ελπιδοφόρο Κώστα Αποστολάκη.

Μεσοαμυντικά η ομάδα φαίνεται να είναι «θωρακισμένη», κάτι που αναδείχθηκε και από την εικόνα των φιλικών που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Παρ’όλα αυτά, ενάς επιπλέον χαφ θα μπορούσε να προστεθεί στο ρόστερ, ώστε ο κόουτς Αναστασίου να νιώθει…ασφαλής από την απειλή πιθανών τραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Επιτακτική, βέβαια, είναι η ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ. Οι Βέργος, Καρέλης, Καββαδίας αποτελούν μια τριάδα που, μέχρι ενός σημείου, μπορεί να βασιστεί ο Παναιτωλικός. Ειδικά για τον Καρέλη, η ερχόμενη σεζόν αποτελεί ευκαιρία «αναγέννησης» της καριέρας του.

Για να πει κανείς, όμως, ότι ο Τίτορμος είναι «κομπλέ» μπροστά, απαιτείται η απόκτηση ενός επιθετικού-γκολτζή.

Η ονοματολογία «δίνει και παίρνει», με τους υπεύθυνους να εξετάζουν πλήθος περιπτώσεων. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκε το όνομα του Μανιά, ενώ τις τελευταίες ώρες αυτό του Ντουρμισάι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ελληνοαλβανός φορ, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Από την εγχώρια αγορά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ο.Φ.Η, με τα αθηναϊκά μέσα να μεταδίδουν ότι οι Κρητικοί έχουν τον πρώτο λόγο, εάν τελικά ο παίκτης επιλέξει να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πληροφορίες, ωστόσο, ήθελαν τον ποδοσφαιριστή και τον Παναιτωλικό να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Το γεγονός ότι δε μένει ελεύθερος από τους Πειραιώτες «τρενάρει» την υπόθεση, χωρίς να έχει αποκλειστεί οριστικά το σενάριο μετακίνησής του στην «Προυσιωτίσσης».

Θυμίζουμε ότι ο Ντουρμισάι είχε σκοράρει πέρυσι στο 1-0 της Α.Ε.Λ (όπου αγωνιζόταν δανεικός) επί του Παναιτωλικού και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της θεσσαλικής ομάδας, που εν τέλει υποβιβάστηκε.

Οι καλύτερες του χρονιές καταγράφηκαν με τα χρώματα του Πανιωνίου, με τον οποίο ξεχώρισε και ανταμείφθηκε με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Στο «μεγάλο λιμάνι» δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες και δόθηκε δανεικός για δυο συνεχόμενες σεζόν στη βελγική Βάασλαντ, στον Άρη και στη Λάρισα.

Μένει να φανεί αν, τελικά, ο ποδοσφαιριστής καταλήξει στο Αγρίνιο ως ελεύθερος. Σίγουρα πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση, σε καλή ηλικία (26 ετών) και με εμπειρίες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, οι μεταγραφικές διεργασίες είναι έντονες και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια θα είναι η τελική επιλογή, σε μια θέση που ο Παναιτωλικός «πονάει»… χρόνια τώρα.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.