Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 17:20

Mε τους αγώνες της 1ης ημέρας θα αρχίσει η Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σέντρα στη Super League δεν θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο όπως είχε αποφασιστεί και κανείς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει πότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ αν μια αγωνιστική του πρώτου γύρου αναβληθεί τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την επόμενη και αυτή που αναβλήθηκε θα γίνει εμβόλιμα.

Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ του συνεταιρισμού, όπου ειπώθηκε ότι όποτε αρχίσει το πρωτάθλημα, θα αρχίσει με το πρόγραμμα των αγώνων της πρώτης ημέρας επειδή η μη έναρξη του πρωταθλήματος την ημερομηνία που είχε αποφασιστεί δεν θεωρείται ως αναβολή της αγωνιστικής.

Άλλωστε αν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν εγκριθεί η προκήρυξη και δεν οριστεί το πρόγραμμα της πρεμιέρας (ημέρες και ώρες των αγώνων) τότε λόγω του ΚΑΠ, που προβλέπει ότι το πρόγραμμα πρέπει να έχει καταρτιστεί και κοινοποιηθεί στις ομάδες 96 ώρες πριν την τέλεση των αγώνων, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστηκε 581 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.