Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 12:07

«Το σερί συνεχίζεται...»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Νικόλαος Καπίρης

Διάβαζε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικά στοιχήματος!

Το Τόκιο ανήκει στο παρελθόν και μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης η Καρολίνα Πλίσκοβα είναι και πάλι στο κορτ αναζητώντας μια διάκριση στο Μόντρεαλ. Το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, με την παρουσία της στον τελικό του Γουίμπλεντον μας υπενθύμισε πόσο ποιοτική παίκτρια είναι και αναμφίβολα η ίδια κέρδισε σε αυτοπεποίθηση μετά από καιρό. Αντίπαλός της θα είναι η Ντόνα Βέκιτς, μια ακόμη τενίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από διακρίσεις (4 χρόνια χωρις τίτλο, 2 χωρίς τελικό) και βρίσκεται πλέον στο Νο 56 του κόσμου.

Στα μεταξύ τους η Πλίσκοβα έχει 5-1 νίκες, βασιζόμενη στη διαφορά δύναμης αλλά και το σερβίς. Θα χρειαστεί να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα η Βέκιτς για να τη νικήσει για πρώτη φορά μετά το US Open του 2012! Από τότε ανεξάρτητα από την επιφάνεια η Τσέχα εύκολα ή λιγότερο εύκολα έχει πέντε διαδοχικές νίκες.

Η πιο πρόσφατη στις 30 Ιουνίου στο Γουίμπλεντον με 6/2, 6/2 και τη Βέκιτς να μη φτάνει ούτε σε ένα μπρέικ πόιντ, παρότι η Πλίσκοβα δεν ήταν σε καλή μέρα στο σερβίς. Το πρόβλημα για τη Βέκιτς είναι πως χωρίς απειλητικό σερβίς δεν είναι εφικτό να προβληματίσει την υποδοχή της Πλίσκοβα και εκεί η Τσέχα θα βρει ευκαιρίες για να φτάσει σε εύκολους πόντους με τα ισχυρά χτυπήματά της. Το χάντικαπ έχει ενδιαφέρον για το φαβορί του 1.44.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στο Foxbet.

Διαβάστηκε 709 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 12:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.