Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:39 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 16:24

Super League 1: Ορίζονται οι πρώτοι αγώνες την Παρασκευή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρότι το πρωτάθλημα είναι στον αέρα λόγω της άρνησης εφτά ομάδων να εγκρίνουν την προκήρυξη λόγω των τηλεοπτικών, η Λίγκα συμπεριέλαβε στα θέματα της συνεδρίασης του ΔΣ που θα γίνει την Παρασκευή και τον ορισμό των αγώνων για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.     Ενίσχυση πυρόπληκτων και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

2.     Χορηγικές προτάσεις για διαγωνισμούς Best Goal και Player of the month.

3.     Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης).

4.     Τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών του συνεταιρισμού.

5.     Ορισμός εκπροσώπων – διαιτητών του συνεταιρισμού στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

6.     Διάφορα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.