Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  1:24 μμ
Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 13:35

Με επιτυχία ένας ξεχωριστός ποδηλατικός “αγώνας” στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας ξεχωριστός ποδηλατικός “αγώνας” υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών,  από τον Δήμο Ναυπακτίας και τη περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο Μπλε”, στις 07 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη παραλία Ψανή, στη πόλη της Ναυπάκτου. 

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό ποδηλατικό “αγώνα” με ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πετάλι, που έφερε σε επαφή τα πάνω από 60 αγόρια και κορίτσια 3 έως 5 ετών με το ποδήλατο και τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα ενθουσίασε τους γονείς! 

Ποδήλατα ισορροπίας, κράνη και προστατευτικά, δόθηκαν από τη διοργάνωση ενώ όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με μετάλλια, μικρά δωράκια και αναμνηστικό t shirt. 

Το νερό ΖΑΓΟΡΑΚΙ διέθεσε δωρεάν τα νερά φροντίζοντας την ενυδάτωση των μικρών “αθλητών”,  ενώ μπανάνες Dole μοιράστηκαν δωρεάν δίνοντας ενέργεια στους μικρούς μας φίλους.  Ο Παιδότοπος - Λουνα Παρκ  PLAYLAND στη παραλία Ψανή στη Ναύπακτο, προσέφερε δωρεάν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, μια βόλτα στο Καρουσέλ ή στο τραινάκι, ενώ το κατάστημα Παπαδόπουλος Bikes Ναυπάκτου, κλήρωσε ένα παιδικό ποδήλατο fast junior 18” μαζί με ένα παιδικό κράνος.

Οι “αγώνες” διεξήχθησαν ανά μια ώρα χρόνου εκκίνησης με περιορισμένο αριθμό παιδιών, ξεκινώντας  από τις 09.00 το πρωί, για λόγους ασφαλείας λόγω covid, καθώς και για να αποφεύγεται η πολύωρη αναμονή και η κούραση των μικρών παιδιών.

Τηρώντας πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω πανδημίας, για την είσοδο στο χώρο απαιτείτο από τους συνοδούς κηδεμόνες των παιδιών και τους θεατές, αποδεικτικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test  48 ωρών, ή αποδεικτικό νόσησης.  


Η συμμετοχή ήταν ΔΩΡΕΑΝ!

Διαβάστηκε 490 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News