Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 17:10

Ο Παναιτωλικός πήρε τον Μόρσεϊ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τα «καναρίνια» και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα

Ετοιμη ακόμη μία προσθήκη έχει ο Παναιτωλικός, καθώς «έκλεισε» τον Τζόνοθαν Μόρσεϊ. Ο 24χρονος ακραίος, παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά, αγωνίζονταν την τελευταία διετία στη Κιέβο Βερόνα, η οποία στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στην Ντιναμό Βουκουρεστίου της Ρουμανίας. Οπου και έκανε ένα πολύ καλό εξάμηνο και σε 16 εμφανίσεις του βρήκε δίχτυα 2 φορές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε τόσο δεξιά όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ετσι ήταν εκ των κορυφαίων της στη χρονιά που αρχικά κινδύνεψε με υποβιβασμό, αλλά τελικά έμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα μόλις αποδεσμεύτηκε από την Κιέβο η Ντιναμό έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή, όμως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν προχώρησε το deal.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1997 στο Σούντσβαλ της Σουηδίας, είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του και πριν πάει στην Ιταλία, το καλοκαίρι του 2019, ήταν στην ομώνυμη ομάδα της γενέτειράς του και την Μπράγκε.

Πλέον βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα και το Αγρίνιο.

Γιώργος Ντυμένος - gazzetta.gr

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.