Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:31 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 22:16

Ν. Φαρμάκης: Βιώνουμε άλλη μια δύσκολη μέρα για την Αχαϊα, θα την ξεπεράσουμε με την συνδρομή όλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις περιοχές της Αιγιάλειας που τυλίχτηκαν στις φλόγες. Η κατάσταση είναι δύσκολη και επίπονη για τις δασοπυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει το σύνολο του στόλου των μηχανημάτων και του προσωπικού της στην υπηρεσία των αρχών.  Είμαστε στο πλευρό όλου του μηχανισμού, των δυνάμεων πυρόσβεσης  και όλων όσων από ξηρά, θάλασσα, εναέρια καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Βιώνουμε άλλη μια δύσκολη μέρα για την Αχαΐα, που για να την ξεπεράσουμε είναι απαραίτητη η συνδρομή όλων μας. Θερμή παράκληση προς όλους να είμαστε συνεργάσιμοι και να ακολουθούμε τις οδηγίες όλων όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, καθώς επίσης να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα για όσο διάστημα παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών. Και τις επόμενες ημέρες και ώρες όμως είναι απαραίτητο να αποφύγουμε κάθε δραστηριότητα που μπορεί να πυροδοτήσει νέες επικίνδυνες καταστάσεις». 

Την παραπάνω δήλωση έκανε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μετά και την έκτακτη επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιουλίου 2021.

Διαβάστηκε 370 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.