Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:42 πμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 21:34

Μεσολόγγι: Αλλάζει τις ισορροπίες με Παπαδιονυσίου και Λιάπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμο να κλείσει το Μεσολόγγι, το οποίο δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Basket League.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Στάθης Παπαδιονυσίου είναι έτοιμος και πάλι να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, και να πετύχει ότι και πριν δυο σεζόν, όταν ως αρχηγός στέφθηκε πρωταθλητής, στην πρώτη και ιστορική άνοδο του Μεσολογγίου. αλλά και να ξανά βρεθεί μαζί με τον Ντίνο Καλαμπάκο.

Ο 29χρονος φόργουορντ κατέκτησε και την περσινή σεζόν την άνοδο προς την Basket League έχοντας 9,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλης Λιάπης αναμένεται να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Α2, με την πρώτη να τον Ιανουαρίου του 2019 όταν και βοήθησε τον Ηρακλή να επιστρέψει στην Α1.

Ο 26χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ βρέθηκε την περσινή σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου, και αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή που χτίζει ο Έλληνας προπονητής.

basketa.gr

Διαβάστηκε 661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.