Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 13:40

Παντελής Καστανίδης | Η acoustic version του “Εδώ θα περιμένω” μόλις κυκλοφόρησε και εντυπωσιάζει !

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παντελής Καστανίδης παρουσιάζει την περσινή κυκλοφορία του «Εδώ θα περιμένω» σε μία μοναδική acoustic version που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Qubi Music.

Ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής παρουσίασε ένα άκρως καλοκαιρινό και χορευτικό ρέγκε τραγούδι μέσα από το δικό του ξεχωριστό μουσικό πρίσμα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας, το τραγούδι ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κόσμου και αγαπήθηκε από το πρώτο και όλας άκουσμα με ένα music video άκρως καλοκαιρινό.

Τώρα, ο Παντελής Καστανίδης μας «μαγεύει» ακόμα μία φορά με το «Εδώ θα περιμένω» μέσα από μία acoustic version, σε μουσική δική του και στίχους του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Η ξεχωριστή version συνοδεύεται από ένα music video με μαγικές εικόνες από το νησί της Ύδρας σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κοπαλίδη.

Ακούστε το ΕΔΩ:

 

Διαβάστηκε 658 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.